skip to Main Content
uitstekende kwaliteit 12 jaar garantie binnen één dag

VDM Traprenovaties kan vrijwel alle soorten trappen renoveren. Open trappen, dichte trappen, betonnen trappen, houten trappen: het materiaal en de staat van de bestaande trap maken niets uit. Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit, daarom maken we gebruik van de beste, duurzame materialen. We helpen graag bij het realiseren van een trap die past bij jouw woning en de wensen die je hebt. VDM Traprenovatie kan jouw trap snel een nieuwe uitstraling geven!

We kunnen trappen creëren in allerlei verschillende kleuren met verschillende materialen, zoals betonlook, hout, staal of leerlook. De keuze voor materialen bepalen het karakter van jouw trap. Ook de kleur speelt een belangrijke rol: kies je voor een lichte kleur, een warme tint of juist voor meerdere kleuren? VDM Traprenovatie geeft graag advies.

TRAPLEUNINGEN

Een trapleuning is een erg belangrijk onderdeel van een trap. Het biedt veiligheid en natuurlijk houvast. Ook als je zoekt naar alleen een nieuwe trapleuning, ben je bij VDM Traprenovatie aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide collectie trapleuningen die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen: rond, vierkant of rechthoekig. Een trapleuning is, net zoals traprenovatie, maatwerk. Wij denken dan ook graag mee in de mogelijkheden. Je kunt kiezen voor leuningen die zorgen voor een moderne uitstraling of juist landelijk. We leveren trapleuningen in hout of RVS.

VERLICHTING

Bij het renoveren van de trap is het mogelijk om te kiezen voor trapverlichting. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar het maakt de trap ook een stukje veiliger. In veel woningen bevindt het toilet zich op de onderste verdieping/de begane grond: bij een nachtelijk bezoek aan het toilet hoeft de verlichting op de gang niet meer te branden. Wist je dat je ook bij de trapleuning kunt kiezen voor LED-verlichting? Dit geeft veel sfeer aan de trap!

Veelgestelde vragen

Veel mensen zien het opknappen van hun trap als een enorm karwei: veel sloopwerk, afval en een tijdrovende investering. Dat valt in de praktijk erg mee: VDM Traprenovatie vraagt je alleen om de vloerbedekking en losse lijmresten te verwijderen: de rest doen wij! Voordelen van traprenovatie zijn daarnaast ook dat een trap niet gesloopt hoeft te worden. Dit scheelt niet alleen veel tijd maar ook geld. Ook met renovatie kun je een heel nieuw uiterlijk aan je trap geven. Met alle mogelijkheden anno 2020 kun je al jouw wensen realiseren!

Vrijwel iedere trap kan gerenoveerd worden. De vloerbedekking en losse lijmresten moeten verwijderd zijn. De rest van het werk kun je overlaten aan de specialisten van VDM Traprenovatie.

Ja, op het werk van VDM Traprenovaties ontvang je 12 jaar garantie op slijtage en de montage. Ook ontvang je een certificaat van VDM Traprenovatie.

VDM Traprenovatie is werkzaam in heel Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om altijd betrouwbaar en deskundig advies in ieders eigen omgeving te kunnen leveren.

In de meeste gevallen kan de trap na de renovatie meteen worden gebruikt. Uiteraard ontvang je passend advies van VDM Traprenovatie om vanaf dag 1 zoveel mogelijk plezier van je trap te kunnen beleven.

Ja, een open trap kan zeker dicht worden gemaakt! In verschillende stijlen kunnen stootborden worden geplaatst. VDM Traprenovatie adviseert graag in alle mogelijkheden.

Een dichte trap open maken wordt afgeraden in verband met veiligheid en constructie.

De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van de aard en toestand van de trap. Ook bepalen grootte, vorm en wensen de prijs. Traprenovatie is maatwerk, omdat iedere trap anders is. Het is mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen, zodat je inzicht krijgt in de kosten én alle mogelijkheden. Neem gerust eens contact op, VDM Traprenovatie is 7 dagen per week bereikbaar.