skip to Main Content
uitstekende kwaliteit 12 jaar garantie binnen één dag

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden in woningen eindeloos, dat geldt ook voor trappen. Heb je een jaren 30 woning? Of juist een nieuwbouwhuis? In beide gevallen kun je gebruik maken van traprenovatie. Bij het plaatsen van een hele nieuwe trap komt vaak veel werk kijken, met traprenovatie kun je hetzelfde effect van een nieuwe trap creëren. De trap wordt vaak vergeten in een opknapbeurt, terwijl dit toch een blikvanger is in een woning.

Soms is het lastig om van wensen concrete ideeën te maken. VDM Traprenovatie helpt daar graag bij. Bij het renoveren van de trap is het belangrijk om te kijken naar de rest van de woning. Welke stijl staat centraal? Welke kleuren en materialen worden er gebruikt? Het samenvoegen van wensen tot een samenhangend geheel is soms lastig, daarom leveren wij graag passend advies.

Door de juiste combinatie van materialen en kleuren kunnen we een hele nieuwe look realiseren. VDM Traprenovatie helpt bij het ontwerpen van een totaalplaatje: niet alleen een trap, maar ook een trapleuning passend bij jouw woonstijl.

Meerdere tevreden klanten gingen je al voor: zij hebben nog iedere dag plezier van hun nieuwe trap. De trappen gerenoveerd door VDM Traprenovatie blijven lang mooi door de duurzame materialen die worden gebruikt. Twijfel je nog? Je krijgt bij VDM Traprenovatie 12 jaar garantie op slijtage en montage. Daarnaast ontvang je een certificaat. Neem gerust eens vrijblijvend contact op zodat wij alle twijfels kunnen wegnemen.